500 gm kipfilet 20 gm verse gember 2 small rode chilli's 5 eetlepel(s) sojaolie 1 groene en 1 gele paprika 2 spieren prei 250 gm sojapeulen 1 glas (180 ml) mini- maïskolven 1 zout 1 peper 1 paprikapoeder Was kipfilet, even drogen en in plakjes snijden. De gember schillen. Chilli wassen en beide in kleine stukjes snijden. Met het vlees en 3 eetl sojaolie mengen en even laten trekken. De paprika's en prei schoonmaken en in stukken snijden. De peulen wassen, de maïskolven laten uitdruppelen. Een pan verhitten en het kippenvlees met de sojaolie stevig aanbakken. Daarna uit de pan halen en met zout en peper op smaak brengen. Het restant sojaolie in de pan verhitten, groente er vijf minuten in laten garen. Voeg nu het vlees erbij en verhit het geheel nog even. Met zout, peper en paprikapoeder op smaak brengen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712247,Kalorio