Tomatencoulis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 stevige tomaten 1 citroen (het sap) 1 zout Dompel de tomaten 30 seconden in kokend water, schil ze en verwijder de pitten. Laat het vruchtvlees goed uitlekken en pureer dit vervolgens met het sap van de citroen tot een coulis van tomaten. Op smaak brengen met zout. Recipe by Montignac :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712268,Kalorio

Tomatencoulis is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept