Zalm met amandelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 zalmmoten, 100 g elk 1 koffielepel margarine 15 g amandelschilfers 4 koffielepels room, 8% v.g. peper en zout
Voorbereiding
Laat de zalmmoten zacht bakken in een kleefvrije pan. Houd warm. Veeg de pan uit en laat de margarine erin smelten, voeg de amandelschilfers toe en laat ze gedurende enkele minuten roosteren tot ze goudbruin zijn. Voeg de room, zout en peper toe. Leg de vis erbij en laat 5 minuten inkoken. Breng alles over in een schotel en dien warm op. Suggestie: Dien op met broccoli en gekookte pasta

Zalm met amandelen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept