30 gr. shiitakechampignon 1 theel. olijfolie 1/2 teentje knoflook 30 gr. wortel 1 klein kommetje groene kool 1/2 lenteuitje 2 tortillas 2 eetl. teriyakisaus 30 gr. geraspte 20+ kaas Verwarm de oven voor op 180 graden. Warm de tortilla in de oven gedurende 2-3 minuten of in een magnetron gedurende 20 seconden. Verwijder de steeltjes van de champignons. Week de kapjes in heet water totdat ze zacht zijn. Droog ze daarna goed af. Verhit olie in een koekpan op een middelmatig vuur. Voeg een gesneden teen knoflook, wortel en kool toe. Roerbak gedurende 4 minuten of totdat de groenten knapperig-zacht zijn. Roer de champignons en de uien erdoor. Voeg terriyakisaus toe. Plaats het groentemengsel in het midden van de tortilla. Bestrooi met Parmezaanse kaas (als dit past in je dieet). Rol de tortilla op en dien op.