Gevulde paprika

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 verse paprika (200 gr) 50 gr boursin (of andere zachte kaas) met; kruiden 200 gr tomaten peper en zout 2 knäckebröd gistpasta (bv marmite) Was de paprika, snijd hem in vieren, verwijder zaad en zaadlijsten en bestrijk het binnenste met de kruidenkaas. Vul de stukken paprika vervolgens met de in blokjes gesneden tomaten, strooi er zout en peper over. Hierbij het dun met gistpasta besmeerde knäckebröd.
-

Gevulde paprika is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept