Mexicaanse lever

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

125 gr varkenslever 1 theel olie zout en peper 2 eetl mexican relish 1 knäckebröd 100 gr kropsla olievrije slasaus Bestrijk de lever met olie mbv een kwastje en bak hem in een anti-aanbakpan, strooi er peper en zout over. Giet de relish erbij, verwarm deze en schep hem over de lever. Hierbij het knäckebröd en de met 2 eetlepels slasaus aangemaakte sla.
-

Mexicaanse lever is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade van peulen en kippenlevers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden kerstkalkoen met rozemarijnciderjus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef Caldereta
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept