Gevuld koolblad

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 grote bladeren groene kool 800 gm tahoe (tofu), uitgelekt 1/2 theelepel(s) sojasaus 400 gm gekookte kippenborst 1/2 kop spinazie 1/4 liter kippenbouillon Dompel de koolbladeren in kokend water totdat ze zacht zijn. Roer de tahoe (tofu) en de sojasaus goed door elkaar, en doe dit mengsel bij de fijngehakte kippenborst en de gesneden spinazie. In 4 gelijke porties over de koolbladeren verdelen. Maak er rolletjes van. Elk rolletje vastzetten met een cocktailprikker. Leg de rolletjes in een pan, giet er de kippenbouillon bij en laat ze 30 minuten sudderen. 174 Kcal, 25 gr Prot., 5 gr Khdr., 7 gr vet, 43 mg Chol., 0,4 gr V., 167 mg Na. Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

8.01.2003 :Fingerprint : 26450887,459712069,Kalorio

Gevuld koolblad is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenekoolrolletjes met vis en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met koolsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte zwezerik met gevulde koolpakketjes
2 uur-
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept