500 gm half om gehakt 2 eieren 25 gm paneermeel 50 gm heel jonge kaas 50 gm mon chou ( 1/2 pakje) 50 gm prei als je het wilt frituren: 1 ei, paneermeel Meng in een kom de twee eieren met de paneermeel en het gehakt. De kaas in piepkleine blokjes snijden. De prei in dunne ringetjes snijden. Roer de Mon Chou los en roer de kaas en de prei erdoor. Maak gehaktballetjes op bitterbal-formaat door steeds twee platte schijfjes gehakt te nemen met een 'plukje' Mon Chou-mengsel ertussen Laat de balletjes een uur in de koelkast rusten. Je kunt ze gewoon bakken maar ook frituren. In dat laatste geval moet je ze nog even door het ei en de paneermeel halen. Ik heb dit recept al vaak gemaakt en is niet moeilijk te maken en verrassend van smaak! Als je wilt heb ik nog meer recepten voor je van borrelhappen, misschien ben je ook ge‹nterresserd in het recpt van rempafh-balletjes, vegetarisch met kokos en rode uien Recipe by Trudi :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :