Tomaten-kaasgebak

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 gm volkorenmeel 50 gm boter of plantenmargarine 1 weinig zout 1 water 4 tomaten 150 gm gemalen kaas 2 eieren 1 eetlepel(s) bloem 1 weinig zout 150 ml halfvolle melk Kneed de volkorenmeel, boter, zout en water door elkaar totdat het niet meer kleeft. Druk het uit in een beboterde vorm met een middenlijn van ongeveer 25 cm. Prik gaatjes in het deeg. Snijd de tomaten in plakjes, leg deze op de deegbodem, en strooi hierover de gemalen kaas. Klop de eieren los met de bloem, weinig zout en melk en giet dit over de kaas. Zet de vorm in een voorverwarmde oven op de middelste richel op ongeveer 220 graden C gedurende 25 minuten. Samen met een rauwkostsalade een complete maaltijd. Bron: Uit gezond en vegetarisch afslanken, 450 cal. / 1890 J p.p. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 31.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712379,Kalorio

Tomaten-kaasgebak is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasgebak met gekaramelliseerde noten
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept