4.02Voorbereiding : Maak het beslag voor de 5 flensjes: de eieren en het zout door de melk roeren, vervolgens de bloem toevoegen en blijven roeren totdat een glad beslag ontstaat. Vervolgens weinig gesmolten boter in de grote tefalpan doen en 1/5 deel van het beslag in de pan laten lopen, en het beslag over de gehele oppervlakte laten uitlopen. De flensjes (1 flensje p.p.) licht laten kleuren en omkeren. Flensjes bewaren op bord. Snij de groenten voor de vulling in kleine stukjes, snij de knoflookteentjes ragfijn en snipper de uien. Doe in de wok de boter en zet deze op hoog vuur. Voeg de gesnipperde uien toe en glaceer deze (niet bruin laten kleuren!). Voeg de knoflook en de groenten toe en roerbak deze in ongeveer 2 minuten op hoog vuur. Voeg de cashewnoten toe en zet het dan 4 minuten op laag vuur. Maak de vulling op smaak met kookroom en peper en zout en laat het dan nog 1 minuut doorwokken op laag vuur. Bedek een grote bakplaat met bakfolie en leg de flensjes zo dat allen voor de helft kunnen worden gevuld met de groenten vulling. Strooi de helft van de geraspte kaas over de vulling heen en vouw daarna de flensjes dicht. Strooi de andere helft van de kaas over de dichtgevouwen flensjes heen en zet de bakplaat op het aanrecht weg.Voorbereiding swijze: Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verwarm de bakplaat met de gevulde flensjes in ongeveer 10 minuten in de oven. Verdeel de flensjes over de borden. en garneer met een sherry tomaatje en een takje peterselie. (Bron: Kook Kook) :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0