- Klop in een kom de eieren met 1 eetlepel water los.
- Was en snijd de lente-uitjes in smalle reepjes.
- Maak de rode peper schoon en snijd in smalle ringetjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de vleesreepjes ca. 3 minuten. Voeg de bahmigroenten toe en bak deze ca. 3 minuten mee. Schep dan de kruidenmix (uit het pak) en de losgeklopte eieren erdoor en laat het ei licht stollen. Voeg de rijstnoedels, de vissaus (uit het pak) en de woksaus naa= r smaak (3-6 eetlepels) toe en roerbak nog 2 minuten.
- Schep de Pad Thai in diepe borden of kommen en strooi op het laatst de pindastukjes (uit het pak) en de koriander erover. Geef de lente-uienreepjes en de peperringetjes er apart bij. "},"recipeYield":"2 "}