Pilaf met perzik

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

75 gr hamlap 1 kleine ui 10 g margarine 2 tl ketjap mespunt sambal teentje knoflook 2 el tomatenpuree 4 el perziksap 1/2 perzik uit blik 1 tl maïzena
Voorbereiding
: Snij de hamlap in kleine blokjes. Pel de ui en snij deze fijn. Verhit de margarine en bak hierin het vlees en de ui rondom bruin. Pers het teentje knoflook uit en voeg dit samen met de ketjap, tomatenpuree en de sambal aan het vleesmengsel toe. Roer de maïzena en het perziksap tot een glad papje en voeg dit al roerende aan het vleesmengsel toe. Laat het geheel even doorkoken tot de saus gebonden is. Temper het vuur en laat het vleesmengsel in ca. 15 minuten gaar sudderen. Snij de perzik in kleine stukjes en voeg dit op het allerlaatste moment aan het mengsel toe. Niet meer doorkoken. Serveren met: 1 grote lepel (zilvervlies)rijst, salade van komkommer met tomaat

Pilaf met perzik is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept