Pappadums met wokcurry

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pakje conimex mix voor ajam kerrie madras conimex wok olie 200 g roerbak vleesreepjes 400 g roerbakgroenten 1 pakje conimex romige kokosmelk 1 zak conimex indiase pappadums 2 eetlepels fijngehakte munt
Voorbereiding
swijze: - Meng in een kom de marinademix (uit het pakje) met 3 eetlepels olie en de vleesreepjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de vleesreepjes ca. 3 minuten. Schep de roerbakgroenten en de kruidenmix (uit het pakje) erdoor en roerbak deze 5 minuten mee. Voeg dan de kokosmelk toe en laat ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
- Verdeel de pappadums over 2 grote borden, leg op elk bord een kleine kom en vul deze met de wokcurry. Bestrooi de wokcurry met wat munt. Op tafel: Zet Conimex Mango Chutney op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen. En geef er brood zoals naanbrood of pitabroodjes bij om de rest van de curry mee op te dippen. Lekker anders kan ook: Je kunt natuurlijk altijd de vleesreepjes vervangen door reepjes kipfilet of reepjes tofu. Voeg met de roerbakgroenten ook eens twee kleine in stukjes gesneden aardappels toe. Bevat per portie: Energie: kcal 680/ eiwitten 386 g / koolhydraten 46 g / vet 72 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediï¿¿en verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.

Pappadums met wokcurry is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pappadums met wokcurry
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korianderstamppot met pappadums
30 min Bijgerecht
Bekijk recept