Babi pangang 13

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

750 gm buikspek aan een stuk of magere sp; eklappen 75 deciliter jenever 1 boemboes: 3 theelepel(s) babi pangangkruiden (all spices po; wder) 2 theelepel(s) knoflookpoeder 1 zout, peper Wrijf het vlees of de speklappen goed in met de boemboes en giet de jenever erover. Laat het ca. 1 uur intrekken en leg het vlees dan in een ovenschaal. Verwarm de oven ca.10 minuten voor op 275 gr. C. Zet de schaal met het vlees in de oven en laat het 1-1 1/2 uur roosteren op 200-225 gr. C. Het vlees moet dan lekker bruin en knapperig zijn. Snijd het vlees, als het gaar is, in heel dunne reepjes en serveer er de babi panggangsaus apart bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712602,Kalorio

Babi pangang 13 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept