4 eetlepel(s) zoete ketjap 2 eetlepel(s) hoisinsaus 1 eetlepel(s) bruine basterdsuiker 1 fijngehakte prei 4 fijngehakte sjalotten 3 cm geraspte gemberwortel 1 peper 1 zout 1 kg doorregen varkenslappen 2 tomaten 1 bosje peterselie Meng in een kom de ketjap, hoisinsaus, suiker, prei, sjalotten, gember, peper en zout door elkaar. Laat de speklappen in deze marinade 2-3 uur rusten. Verwarm de oven voor op 200 øC, zet een lekbak met een bodem water onder in de oven en leg de speklappen op het rooster midden in de oven. Rooster het vlees 10 minuten, en daarna bij 180 øC aan elke kant nog 25 minuten. De babi pangang dient knapperig te zijn. Snijd de varkenslappen na de roostertijd in 1 cm dikke plakken en verdeel ze op een verwarmde platte schaal. Garneer met plakjes tomaat en peterselie. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :