Babi pangang 03

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

750 gm doorregen varkenslappen, ingewreve; n met een mengsel van: 1 het sap van een uitgeperste citroe; n 1 eetlepel(s) (afgestreken) babi panggangpoeder; (vijfkruidenpoeder) 1 theelepel(s) djahe 2 eetlepel(s) slaolie 2 eetlepel(s) chinese ketjap 1 eetlepel(s) rum of cognac 1 aroma, peper, ve-tsin Smelt, nadat u de kruiden minstens een uur in het vlees heeft laten trekken, 1/4 pakje boter in een braadpan en doe de speklappen erin. Laat het vlees op half vuur braden tot het wat krokant is geworden. Haal het dan uit de pan en snijd het in reepjes. Maak van het vet, dat in de pan overblijft, een saus door 1/2 kopje water, 1/2 kopje tomatenketchup, wat sambal of hotsauce, ve-tsin, suiker en wat ketjap toe te voegen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712589,Kalorio

Babi pangang 03 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept