Babi pangang 05

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm varkensfricandeau 3 teentjes knoflook 2 rode uien of 1/4 groene ui 1 zout, peper 2 eetlepel(s) ketjap 1 eetlepel(s) olie 1 citroensap Snijd de varkensfricandeau in dunne lapjes. Snijd op een houten snijplank de rode of gewone ui en de 3 teentjes knoflook heel fijn en wrijf ze fijn. Vermeng in een kom de kruiden met de olie en het citroensap. Wrijf de lapjes vlees in met zout en peper en haal ze door de marinade. Laat het vlees minstens 2 uur in de kom staan. Rooster dan de stukken vlees op een houtskoolvuurtje onder voortdurend keren, tot ze gaar zijn. U kunt de lapjes vlees ook in de marinade gaar koken, eventueel wat water toevoegen, maar het vocht moet wel helemaal verdampen. Daarna kunt u de lapjes alsnog even roosteren of ze in een vuurvaste schotel in de hete oven zetten, zodat ze snel een bruine korst krijgen en daardoor ook enigszins een geroosterde smaak krijgen. Het gebruik van een beetje vijfkruidenpoeder kan daarbij goede diensten bewijzen. Voeg dit aan de marinade toe. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712591,Kalorio

Babi pangang 05 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept