Zoete Sojanoedels Met Spitskool En Abrikozen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 spitskool 100 g gedroogde abrikozen 400 vleesreepjes 100 g gezouten pinda´s 1 eetlepel rijstwijn of sake conimex woksaus zoete soja conimex ketjap asin 1 pak (250 g) conimex wok noedels 5 eetlepels conimex wok olie
Voorbereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken. Snijd de spitskool en de abrikozen in stukjes. Hak de pinda´s grof. Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 5 minuten. Wok daarna de spitskool en de abrikozen 5 minuten mee. Meng de noedels, driekwart van de pinda´s en woksaus naar smaak (ca. 8 eetlepels) erdoor en wok nog 2 minuten. Verdeel over 4 kommen of borden en strooi de rest van de pinda´s erover.
Bevat per portie: Energie 786 kcal Eiwitten 41 g Vet 36 g Koolhydraten 75 g

Zoete Sojanoedels Met Spitskool En Abrikozen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept