Gewokt Lamsvlees Met Asperges, Steranijs En Oestersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 gele paprika 2 lente-ui gemberwortel (stukje van 1 a 2 cm.) 150 g groene asperges (mini indien verkri; jgbaar) 1 eetlepel rijstwijn of sake 500 g lamsbout in dunne plakjes (zonder v; et of bot) 4 steranijs 5 eetlepels conimex oestersaus 1 eetlepel aardappelzetmeel 2 teentjes knoflook 5 eetlepels conimex wok olie
Voorbereiding
Was en halveer de paprika´s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes van ca. 1 cm. Was en snijd de lente-uitjes in schuine ringen. Schil de gember en snijd deze fijn. Pel de teentjes knoflook en snijd ze in dunne plakjes. Kook de paprika en asperges kort (ca. 1.5 minuut in ruim kokend water, afgieten en koud afspoelen. Meng de rijstwijn met het aardappelzetmeel, een eetlepel olie en de plakjes lamsvlees. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de steranijs, de gember en de knoflook, op een laag vuur circa 3 minuten (pas op: knoflook e.d. mag niet verbranden), zet het vuur hoog en voeg de plakjes lamsvlees toe en wok deze mee. Voeg de asperges, de paprika en de oestersaus toe en wok nog 3 minuten. Bestrooien met de lente-ui. Lekker met basmati of pandan rijst. Bevat per portie: Energie 446 kcal Eiwitten 26 g Vet 33 g Koolhydraten 12 g

Gewokt Lamsvlees Met Asperges, Steranijs En Oestersaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gewokt witloof met varkenshammetje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika
27 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokt Lamsvlees Op Zijn Grieks Met Paprika En Bladspinazie
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokt Chinees Rundvlees Met Gember, Paprika En Pepers
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept