Bori-bori

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm rijst 500 gm half om half gehakt 300 gm maiskorrels (blik) 50 gm paneermeel 3 eetlepel(s) rozijnen 1 zout, zwarte peper 1- 2 theelepel(s) paprikapoeder 5 - 6 eetlepel(s) maisolie 50 deciliter rode wijn 50 deciliter bouillon Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Doe het gehakt in een kom en vermeng het met de uitgelekte ma‹s, het paneer- meel en de rozijnen. Breng het geheel met zout, versgemalen peper en paprikapoeder op smaak. Draai van dit mengsel balletjes ter grootte van een walnoot. Verhit de olie in een grote pan en bak de balletjes snel (op hoog vuur) aan alle kanten bruin. Draai het vuur dan laag, voeg de wijn en bouillon toe en stoof nog ca 10 minuten tot de balletjes gaar zijn. Serveer ze met de rijst. Tip: geef er een wortelsalade met schijfjes komkommer bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712650,Kalorio

Bori-bori is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker