3 eetlepel(s) zonnebloemolie 250 gm varkensvlees in blokjes 500 gm rundvlees 100 gm gesneden uien 1 fijngehakt teentje knoflook 1 theelepel(s) zout 1 theelepel(s) chilipoeder 400 deciliter water 300 gm bruine bonen (uitgelekt) 25 gm geraspte kaas 1 mexicaanse tortilla's Bak in een grote koekepan in de hete olie het vlees snel bruin. Voeg de ui, knoflook, zout, chilipoeder en water bij het vlees en breng alles aan de kook. Zet het vuur lager en laat het in 2 uur zo zachtjes stoven dat het vlees bijna uiteen valt. Maak het gare vlees met een vork klein en laat de vleesrago-theelepel(s) zonder deksel inkoken tot deze dik wordt en al het vocht is verdwenen. Doe de uitgelekte bonen en kaas in een pan en verhit zachtjes tot de kaas gesmolten is. Om de burritos te maken: Vul de tortilla's met 2 eetlepels vlees en 2 eetlepels bonen en vouw de kanten van de tortilla dicht. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :