300 gm kalfskogelbiefstuk 250 gm haricots verts 250 gm gemengde paddestoelen, bijv. oeste; rzwammen, kastanje- 1 champignons, trompettes des morts 4 eetlepel(s) olie 2 teentjes knoflook 1 eetlepel(s) balsamico-azijn 1 zout, peper 2 Eetlepels olie verhitten. Vlees op hoog vuur in ca. 6 minuten rondom bruin bakken. ca. 1 Uur laten afkoelen, dan ca. 2 uur in diepvriezer leggen. Uit vriezer in plakjes snijden. Over 4 borden verdelen. In ruim kokend water met zout haricots verts 3-5 minuten koken. Onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Paddestoelen in reepjes snijden. In ruime koekepan rest van olie verhitten. Knoflook erboven uitpersen. Paddestoe- len erbij doen en 5-10 minuten bakken tot vocht verdampt is. Azijn toevoegen, even laten verdampen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus over vlees schenken. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2