Carpaccio van kalfsbiefstuk

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm kalfskogelbiefstuk 250 gm haricots verts 250 gm gemengde paddestoelen, bijv. oeste; rzwammen, kastanje- 1 champignons, trompettes des morts 4 eetlepel(s) olie 2 teentjes knoflook 1 eetlepel(s) balsamico-azijn 1 zout, peper 2 Eetlepels olie verhitten. Vlees op hoog vuur in ca. 6 minuten rondom bruin bakken. ca. 1 Uur laten afkoelen, dan ca. 2 uur in diepvriezer leggen. Uit vriezer in plakjes snijden. Over 4 borden verdelen. In ruim kokend water met zout haricots verts 3-5 minuten koken. Onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Paddestoelen in reepjes snijden. In ruime koekepan rest van olie verhitten. Knoflook erboven uitpersen. Paddestoe- len erbij doen en 5-10 minuten bakken tot vocht verdampt is. Azijn toevoegen, even laten verdampen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus over vlees schenken. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712671,Kalorio

Carpaccio van kalfsbiefstuk is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsbiefstuk Met Franse Roomsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Druivensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Kalfsbiefstuk
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Kalfsbiefstuk
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept