Antwerpse lever

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg kalfslever 150 gm spek 1 boter 1 ui 1 bloem 1 peper, zout en muskaatnoot 1 dragonazijn 1 water Snijd de lever in gelijke delen en het spek in blokjes. Versnipper een ui. Bak de lever in boter, voeg er het spek aan toe en laat dit samen met de versnipperde ui bruinen. Bestrooi met bloem, bevochtig met een scheutje dragonazijn en wat water en laat het vocht inkoken. Kruid met peper, zout en muskaatnoot. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712581,Kalorio

Antwerpse lever is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade van peulen en kippenlevers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden kerstkalkoen met rozemarijnciderjus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef Caldereta
Bekijk recept

Antwerpse Handjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Antwerpse handjes met
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Antwerpse Husselpot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerpse Rooie Saus
20-30 min -
Bekijk recept