Antwerpse stoverij

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 varkenssautees (of mignonettes) 1 selder 1 prei 2 wortelen 1 sjalot 1 aardappel 1 bloem 1 olijfolie 1 blikje tomatenpuree 1 eetlepel(s) mosterd 1 flesje de koninck cuvee 1 peper, zout 1 bouillonblokje Snijd de groenten zeer fijn. Verhit de olie in een ruime pan en bak de varkenssaut‚es of de mignonettes hierin mooi bruin. Neem het vlees als het gaar is uit de pan en leg het in een kookpot. Bestrooi het vlees met de bloem. Blus het braadvet met een scheutje DE KONINCK bier en voeg het vocht bij het vlees in de kookpot samen met de mosterd, de tomatenpuree, de fijngesneden groenten, de kruiden en het bouillonblokje. Overgiet dit alles met het bier tot alles mooi onder staat, vul desnoods aan met een beetje water. Laat ca. 2 uur op een laag vuurtje sudderen. Kruid desgewenst nog even bij met peper en zout. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712582,Kalorio

Antwerpse stoverij is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antwerpse Handjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Antwerpse handjes met
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Antwerpse Husselpot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerpse Rooie Saus
20-30 min -
Bekijk recept