Chinese verse worst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pkg roast red pork seasoning mix 2 kg doorregen varkenslappen 1 streng varkensdarm 1 eetlepel(s) hoisinsaus 3 teentjes knoflook 3 theelepel(s) rum 2 1/2 cm vers geraspte gemberwortel Snijd het vlees in fijne blokjes en marineer die met de ingredienten ca. 1/2 dag. Snijd van een plastic azijnfles de bodem af, plaats de varkensdarm aan het mondstuk en maak dit vast met een touwtje. Vul de fles met het vlees en stop het met een dun stokje in de varkensdarm. Bind de darm, als hij helemaal is opgevuld, met touw tot worstjes van ca. 10 cm. Knip met een schone schaar de worstjes af en bak ze in een hete oven gaar. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712692,Kalorio

Chinese verse worst is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept