500 gm bami-noedel 750 gm varkens- of rundvlees 3 chinese gedroogde champignons 5 eetlepel(s) olie 1 uitgeperst knoflook 3 uien in ringen 90 gm gehakte kool of selderij 30 gm bamboescheuten 1/2 theelepel(s) zout 2 1/2 eetlepel(s) sojasaus 1 theelepel(s) suiker 2 eetlepel(s) sherry 2 eetlepel(s) garnalen Kook de noedel tot ze gaar zijn en giet ze af. Snijd het vlees in reepjes. Week de champignons 1/2 uur in warm water en snijd ze in reepjes. Verhit 1 el olie in een grote koekepan. Voeg de knoflook, uien, kool en bamboescheuten toe + de helft van het zout en roerbak 2 minuten op een hoog vuur. Haal van het vuur en zet weg. Doe 2 el olie in dezelfde pan. Verhit die en voeg het vlees en de champignons toe. Roerbak 3 minuten (1 minuut als u rundvlees gebruikt). Voeg de sojasaus, suiker en de helft van de sherry toe en roerbak nog 1 minuut. Haal alles uit de pan en zet het weg. Doe de resterende olie in de pan. Voeg de noedel en de garnalen toe en roerbak ze 1 1/2 minuut. Voeg het resterende zout, de helft van het vlees en de helft van de groenten toe, roerbak 1 minuut en doe in een voorverwarmde schotel. Doe het resterende vlees met de groenten en de rest van de sherry in de pan. Roer 15 seconden op een hoog vuur. Gebruik dit mengsel om er de Chow Mein mee te garneren. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2