Creoolse lamskoteletjes met wilde rijst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 citroenen 4 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1 peper, zout 1 pkg wilde and witte rijst 8 lamskoteletjes 2 eieren 2 eetlepel(s) melk 3 eetlepel(s) bloem 1 paneermeel 50 gm boter 1 peterselie Pers 2 citroenen uit en meng het sap met de fijngesneden sjalotjes en de knoflook uit de knijper, peper en zout. Laat de koteletjes 1 uur in het kruidige citroensap marineren, laat ze uitlekken en dep ze met keukenpapier droog. Kook de wilde and witte rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Klop de eieren met de melk los. Wentel de koteletjes in de bloem, klop de overtollige bloem eraf, wentel ze in de losgeklopte eieren en dan in paneermeel. Bak ze 5 minuten aan beide kanten in de hete boter op een tamelijk zacht vuur. Serveer ze met schijfjes citroen, gesnipperde peterselie en wilde rijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

5.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712701,Kalorio

Creoolse lamskoteletjes met wilde rijst is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept