3 citroenen 4 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1 peper, zout 1 pkg wilde and witte rijst 8 lamskoteletjes 2 eieren 2 eetlepel(s) melk 3 eetlepel(s) bloem 1 paneermeel 50 gm boter 1 peterselie Pers 2 citroenen uit en meng het sap met de fijngesneden sjalotjes en de knoflook uit de knijper, peper en zout. Laat de koteletjes 1 uur in het kruidige citroensap marineren, laat ze uitlekken en dep ze met keukenpapier droog. Kook de wilde and witte rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Klop de eieren met de melk los. Wentel de koteletjes in de bloem, klop de overtollige bloem eraf, wentel ze in de losgeklopte eieren en dan in paneermeel. Bak ze 5 minuten aan beide kanten in de hete boter op een tamelijk zacht vuur. Serveer ze met schijfjes citroen, gesnipperde peterselie en wilde rijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2