1/4 rode paprika 1 citroen 4 plakken verse geitenkaas (ongeveer; 1 centimeter dik) 2 eetlepel(s) vloeibare honing 2 eetlepel(s) geschaafde amandelen 1 eetlepel(s) vloeibare boter 100 gm rucola sla 2 eetlepel(s) olijfolie Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snij de paprika in kleine blokjes. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil er dun af. Pers de citroen vervolgens uit. Bekleed de grillplaat met bakpapier en leg de plakken geitenkaas erop. Bestrijk de plakken met honing en strooi de amandelen erover. Sprenkel de margarine erover. Schuif de grillplaat circa tien centimeter onder het hete grill-element en laat in ongeveer 2 tot 3 minuten de kaas iets smelten en de amandelen licht kleuren. Verdeel ondertussen de rucola, de paprikablokjes en de geraspte citroenschil over vier borden. Sprenkel de citroensap en de olijfolie erover. Leg de plakken geitenkaas op de borden. Je kunt dit voorgerecht het beste direct serveren als je klaar bent. (In plaats van amandelen kunnen ook fijngehakte hazelnoten of pecannoten gebruikt worden). Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :