Aardappel-vissoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 aardappelen 1/2 groene paprika 150 gm kabeljauwfilet 1 pakje tomatensoep 1 eetlepel(s) gedroogde basilicum 3 tomaten 50 gm garnalen 50 gm gekookte mosselen 2 eetlepel(s) koffieroom 1 zout 1 peper Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Maak de paprika schoon door de zaden en zaadlijsten te verwijderen. Snijd de schoongemaakte paprika in stukjes. Snijd de kabeljauw in blokjes. Breng in een pan 1 liter water met de inhoud van het pakje al roerend aan de kook. Voeg de aardappelblokjes, de kabeljauw en de basilicum toe en kook de soep in 10 minuten zachtjes gaar. Ontvel intussen de tomaten, verwijder de pitjes en snijd ze in stukjes. Roer de tomaten, garnalen en mosselen door de soep en laat ze in ca. 3 minuten door en door heet worden. Breng de soep op smaak met koffieroom, zout en peper.
Voorbereiding
stijd: ca. 25 minuten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712906,Kalorio

Aardappel-vissoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept