Amandelsoep

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm gemalen amandelen 1/2 theelepel(s) gemalen koriander 1/2 theelepel(s) gemalen komijn 85 gm verse broodkruimels 2 teentjes knoflook uit de pers 250 ml melk 850 ml groentebouillon 1 zeezout 1 zwarte peper 250 ml room Doe de amandelen, kruiden, broodkruimels en knoflook in een pan en roer langzaam de melk erbij. Voeg de selderijbouillon toe als het een glad mengsel is geworden. Zet de pan op het vuur en laat 10 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur, breng de soep op smaak met zout en peper en roer de room erdoor. Dien op. bron : De Mediterrane vegetarische keuken / Colin Spencer :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1.01.2003 :Fingerprint : 26450889,459712909,Kalorio

Amandelsoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Artisjokharten Met Cantharellen, Amandelsoep En Kwartel
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraan-amandelsoep (sopa De Almendras)
30-60 min -
Bekijk recept
Amandelsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Amandelsoep
0-10 min -
Bekijk recept

Artisjokharten Met Cantharellen, Amandelsoep En Kwartel
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraan-amandelsoep (sopa De Almendras)
30-60 min -
Bekijk recept
Amandelsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Amandelsoep
0-10 min -
Bekijk recept