Paddestoelensoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

25 gm boter 1 ui 1 teentje knoflook 300 gm paddestoelen (shii-take, oesterzwa; mmen, grotchampignons) 1 liter groente- of kippenbouillon 1/4 liter slagroom 100 ml droge witte wijn 1 zout, peper Ui snipperen, knoflook pellen. In een braadpan boter verhitten. Ui en uitgeperste knoflook ± 3 min. zachtjes bakken. Paddestoelen toevoegen. Op een laag vuur al omscheppend ± 7 min. bakken. Wijn toevoegen. Blijven bakken tot vocht verdampt is. Bouillon en slagroom erdoor roeren. Soep nog ± 15 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Bron: mailinglist De Heksenketel :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.11.2002 :Fingerprint : 26450889,459713085,Kalorio

Paddestoelensoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelensoep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensoep met mihoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensoep met bamboescheuten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crema Con Funghi Porcini (paddestoelensoep)
20-30 min -
Bekijk recept

Paddestoelensoep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensoep met mihoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensoep met bamboescheuten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crema Con Funghi Porcini (paddestoelensoep)
20-30 min -
Bekijk recept