500 gm uien 25 gm boter 1 knoflookteentje 1 flesje maggi basis voor uiensoep 2 theelepel(s) sambal 2 eetlepel(s) ketjap manis 1 zakje gefruite uitjes ca. 25 minutenVoorbereiding : Snijd de schoongemaakte uien in smalle ringen. Verhit de boter en fruit de ui en het uitgeperste knoflookteentje. Voeg de Basis voor Franse Uiensoep en 1 1/2 liter water toe. Breng de soep aan de kook en laat hem 15 minuten zachtjes koken. Roer naar smaak 1-2 theelepels sambal en ca. 2 eetlepels ketjap erdoor. Afwerking: Bestrooi de soep voor het serveren met de gefruite uitjes of zet een apart bakje met de uitjes op tafel. Tip: Laat 2-3 eetlepels boemboe nasi goreng meekoken. Recipe by feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :