4 rode uien 2 eetlepel(s) olijfolie 1 1/4 liter vlees- of kruidenbouillon 2 eetlepel(s) rode pesto 1 eetlepel(s) (verse) tijm 1 zout 1 versgemalen zwarte peper 6 sneetjes allison- of volkorenbrood 75 gm blauwschimmelkaas 75 gm geraspte jongbelegen kaas Pel de uien en snipper ze grof. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui op hoog vuur aan. Roer de bouillon erdoor en voeg de pesto, tijm en naar smaak zout en peper toe. Breng het geheel al roerende aan de kook en laat de soep ca. 20 minuten heel zachtjes koken. Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de sneetjes brood en snijd ze diagonaal door. Snijd de blauwschimmelkaas in vier plakjes. Leg in vier grote ovenvaste soepkommen elk twee driehoekjes brood. Schep de uien-soep erop. Leg de laatste driehoekjes brood in de kommen, strooi de geraspte kaas erover en leg de plakjes blauwschimmelkaas erop. Schuif de kommen in de oven en laat de kaas smelten en iets bruin worden. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
2
0.0
4.2002 :Fingerprint : 26450889,459713107,Kalorio
Rode uiensoep met volkorenbrood en blauwschimmelkaas is een recept van De Virtuele Keuken
Dit vind je misschien ook lekker
Duo van asperges, gepocheerd ei en emulsie met blauwschimmelkaas