250 gm broccoli 150 gm gerookte kipfilet 1 pakje honig franse champignonsoep; (115 g) 1 bakje gesneden champignons (125 g,; ah) 2 eetlepel(s) koffieroom 1 zout 1 peper 1 stokbrood 1 pakje kruidenboter (100 g, ah) Bereiden: Broccoli schoonmaken, wassen, in kleine roosjes verdelen en stengels in stukjes snijden. Kipfilet in reepjes snijden. Champignonsoep aan kook brengen volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli en champignons toevoegen en ca. 5 minuten meekoken. Vlak voor serveren kipfilet en koffieroom toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met stokbrood en kruidenboter.Voorbereiding stijd: ca. 15 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 490 kilocalorie‰n eiwit 77 g vet 27 g koolhydraten 46 g WIJNCATECORIE: 2 Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen. Monestell Chenin Blanc Recipe by AH receptkaart, week 42/43 Posted to CHILE-HEADS DIGEST V4 #, converted by MM_Buster v