Tomaat gevuld met roerei, soepgroente en salami

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

6 small tomaten 50 gm fijne soepgroente 1 plak salami 1 eetlepel(s) melk 1 eetlepel(s) ketchup 1 zout 1 peper ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;



4.02 Neem voor de ketchup bij voorkeur salsaketchup.
Voorbereiding
swijze: Was de tomaten. Snijd de kapjes eraf en hol ze uit. Bestrooi ze aan de binnenkant met wat zout en laat ze tien minuten omgekeerd uitlekken. Snijd intussen de salami in piepkleine blokjes. Klop het ei met de melk, de salsa ketchup en wat zout en peper los. Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin de soepgroenten vijf minuten al omscheppend beetgaar. Schenk er al roerend het eimengsel bij en laat het al roerend met een vork stollen. Schep de salami erdoor en vul de tomaatjes met het mengsel. Verdeel de tomaatjes over de borden. Je kunt dit gerecht bijvoorbeeld serveren met toast en boter. Bron: mistermail :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0



4.02 von :Letzte Aender. : 2

0.0



4.2002 :Fingerprint : 26450889,459713145,Kalorio

Tomaat gevuld met roerei, soepgroente en salami is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept