Tomaten-crèmesoep met een dekseltje

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 plakjes diepvriesbladerdeeg 1 flesje maggi basis voor tomaten-cr; èmesoep 2 eetlepel(s) sherry 1 theelepel(s) paprikapoeder 1 theelepel(s) gedroogde of 1 eetlepel verse tijm 1 zakje maggi soepenbinder 1 eidooier Ca. 20 minuten, Oven: ca 20 minuten
Voorbereiding
: Verwarm de oven voor op 200 øC. Haal het bladerdeeg uit de diepvries, zodat het kan ontdooien. Schenk het flesje Basis voor Tomaten-crèmesoep in een pan, voeg er 1,5 liter water aan toe en breng de soep aan de kook. Roer de sherry, paprikapoeder en tijm erdoor en laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Voeg de Soepenbinder toe en laat de soep licht binden. Verdeel de soep over 4 ovenvaste soepkommen. Klop de eidooier los met een eetlepel water. Afwerking: Dek de soepkommen af met een plakje bladerdeeg en bestrijk het deeg met eidooier. Zet de kommen in de hete oven tot het deeg goudbruin en mooi gerezen is. Serveer de soep direct. Tip: Hoe kouder het deeg, hoe mooier het rijst. Maak de randen van de soepkommen vochtig met water om het deeg goed te laten hechten. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459713148,Kalorio

Tomaten-crèmesoep met een dekseltje is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpot van kip en bospaddenstoelen
Bekijk recept
Yoghurtijs met bramen en munt
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept