4 plakjes diepvriesbladerdeeg 1 flesje maggi basis voor tomaten-cr; èmesoep 2 eetlepel(s) sherry 1 theelepel(s) paprikapoeder 1 theelepel(s) gedroogde of 1 eetlepel verse tijm 1 zakje maggi soepenbinder 1 eidooier Ca. 20 minuten, Oven: ca 20 minutenVoorbereiding : Verwarm de oven voor op 200 øC. Haal het bladerdeeg uit de diepvries, zodat het kan ontdooien. Schenk het flesje Basis voor Tomaten-crèmesoep in een pan, voeg er 1,5 liter water aan toe en breng de soep aan de kook. Roer de sherry, paprikapoeder en tijm erdoor en laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Voeg de Soepenbinder toe en laat de soep licht binden. Verdeel de soep over 4 ovenvaste soepkommen. Klop de eidooier los met een eetlepel water. Afwerking: Dek de soepkommen af met een plakje bladerdeeg en bestrijk het deeg met eidooier. Zet de kommen in de hete oven tot het deeg goudbruin en mooi gerezen is. Serveer de soep direct. Tip: Hoe kouder het deeg, hoe mooier het rijst. Maak de randen van de soepkommen vochtig met water om het deeg goed te laten hechten. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :