Aspergesoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm witte asperges 1 liter heldere bouillon 35 gm boter 35 gm bloem 1 eierdooier 50 ml slagroom 10 gm boter 1 nootmuskaat Snijd het zachte deel van de asperges in stukken van ongeveer 3 cm lang. Schil de stukken, de kopjes kunt u ongeschild laten. Kook de aspergestukken in 30-45 minuten in de bouillon gaar. Neem de asperges uit het kooknat en pureer ze in de blender. Verhit de boter en voeg de bloem toe. Laat het geheel goed doorwarmen en schenk de aspergebouillon erbij. Laat het geheel nog even doorkoken. Maak de soep af met de eierdooier, slagroom, boter en nootmuskaat. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712920,Kalorio

Aspergesoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept