Belgische witloofsoep met witbier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

12 struikjes witloof 1/2 flesje witbier 800 ml gevogeltefond 1 boter 2 eetlepel(s) gehakte peterselie 1 muskaatnoot 1 zout 1 peper Maak het witloof schoon en verwijder de bittere onderkant. Snipper de struikjes fijn en stoof de snippers 5 minuten in een nootje gesmolten boter. Voeg er de gevogeltefond en het witbier toe, kruid met zout, peper en muskaatnoot en breng aan de kook. Laat 10 tot 15 minuten zachtjes koken, tot het witloof goed gaar is. Versier met de peterselie. Bron: Stien :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 3

0.1

0.2002 :Fingerprint : 26450889,459712926,Kalorio

Belgische witloofsoep met witbier is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toastjes met Belgische kaas
10 min Snack
Bekijk recept
Biefstuk met gegrilde ui
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frankfurterspiesen met frites
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gedroogde tomatentapenade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept