25 gm gedroogde cèpes 125 gm kastanjechampignons 1 flesje maggi basis voor champignon; soep 1 pakje maggi soepenbinder 1 deciliter slagroom 1 eetlepel(s) fijngehakte peterselie ca. 25 minuten: wachttijd 1 uurVoorbereiding : Was de gedroogde paddestoelen onder stromend water. Doe de paddestoelen in een kom en giet er 2 dl kokend water op, laat 1 uur weken. Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes. Giet de geweekte paddestoelen af door een zeef, vang het weekwater op. Hak de paddestoelen fijn met een scherp mes. Doe het opgevangen weekwater in een maatbeker en vul het aan met water tot 1.5l liter. Breng het flesje Basis voor Champignonsoep met het vocht aan de kook, laat de champignonplakjes en de gehakte paddestoelen 15 minuten zachtjes meekoken. Klop intussen de slagroom lobbig, maar niet stijf. Bind de soep met het zakje Soepenbinder. Afwerking: Serveer de soep in diepe borden, schep er 1 eetlepel slagroom open geef een draai met een vork zodat er een mooie krul ontstaat. Garneer met peterselie. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :