Biersoep met rozijnen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

125 gm rozijnen 4 sneden witbrood 1 fles lindeboom pils (1/2 liter) 1 (slagroom) 1 suiker 1 eierdooier 1 bloem Week de rozijnen met het witbrood in een liter water tot de rozijnen dik gezwollen zijn. Voeg dan het bier en naar smaak suiker toe en breng dit alles aan de kook. Maak zo nodig nog wat bloem aan met een eetlepel water en voeg dit al roerend toe. Klop de eierdooier los, giet er een klein beetje hete soep bij en voeg, van het vuur af, goed kloppend de eierdooier in de soep. Gebruik naar wens wat meer bloem of voeg wat verkruimeld witbrood toe. U kunt de soep afmaken met een scheut slagroom. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712929,Kalorio

Biersoep met rozijnen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Biersoep met gekarameliseerde ui
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biersoep
30-60 min -
Bekijk recept
Hollandse Biersoep (oud Bruin)
10-20 min -
Bekijk recept
Dikke Biersoep Uit Limburg
0-10 min -
Bekijk recept