0.5 pak (125 g) conimex wok noedelsVoorbereiding Kook de eieren in ruim kokend water in ca. 8 minuten hard. Laat ze onder de koude kraan schrikken en pel ze. Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de geraspte wortel 1 minuut. Voeg de gezeefde tomaten, 3/4 l koud water en de bouillontabletten toe, breng de soep aan de kook, even roeren en laat ca. 5 minuten op een laag vuur zachtjes koken. Verkruimel de woknoedels boven de soep en kook de noedels in ca. 2 minuten gaar. Breng de soep op smaak met de woksaus (ca. 8 eetlepels) en roer de taugé erdoor en leg de eieren erin. Schep de soep in diepe kommen. Bevat per portie: Energie 484 kcal Eiwitten 18 g Vet 19 g Koolhydraten 59 g Prijs per persoon: ca. € 1,35 Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.
Chinese tomatensoep met taugé en noedels is een recept van De Virtuele Keuken
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing