Tomatensoep Met Spek En Rijst

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 el olijfolie traditioneel (c1000) 100 g c1000 ontbijtspek, in dunne reepjes 1 kg romatomaten, ontveld en in stukjes 1 teentje knoflook, gesnipperd 1 el oregano 3 tuinkruidenbouillontabletten 1 ui in ragdunne partjes 100 g witte rijst
Voorbereiding
: Verhit de olie in een soeppan en bak het ontbijtspek 3 min. Voeg de tomaten en de knoflook toe en bak alles al omscheppend 5 min. Strooi de oregano erover en schenk er 11/4 l heet water bij. Breng alles aan de kook en verkruimel de bouillontabletten erboven. Schep de ui en de rijst door de soep en laat de soep 20 min. op een laag vuur koken. Lekker met uienstokbrood.

Tomatensoep Met Spek En Rijst is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept