Borsjtsj (russische rode-bietensoep)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 rode bietjes 2 eetlepel(s) azijn 1 theelepel(s) suiker 1 1/2 liter heldere, krachtige runderbouillon 1 een mespunt gedroogde marjolein 1 een mespunt gedroogde basilicum 1 zout 1 peper Boen de bietjes schoon en kook ze 5 minuten in gezouten water. U kunt de schil nu vlot verwijderen en de îgrondsmaak¹ is weg. Snijd 2 bietjes heel fijn, meng ze met azijn en suiker en laat 2 uur marineren. Breng de bouillon aan de kook. Snijd de 2 resterende bietjes in blokjes en voeg ze bij de bouillon. Kruid met marjolein en basilicum, dek af en laat koken tot de bietjes gaar zijn. Mix de gemarineerde bietjes en voeg bij de soep. Breng op smaak met zout en peper. TIP écht op z¹n Russisch met een toef zure room in de soep, en flink geboterd roggebrood erbij. Bron: Stien :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 3

0.1

0.2002 :Fingerprint : 26450889,459712947,Kalorio

Borsjtsj (russische rode-bietensoep) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Bietensoep met appel
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietensoep met boerenrookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bietensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensoep met rookworst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borsjtsj
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Borsjtsj
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjtsj Op Russische Wijze
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept