1 voorgebakken ciabatta 1 zak spinazie (300 gr) 1 sjalotje 1 teentje knoflook 8 olijven zonder pit (of meer) 1 eetlepel(s) olijfolie 3 eetlepel(s) parmazaanse kaas oven voorverwarmen op 200 gr. ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. zpinazie in grove stukken snijden.. sjalotje en knoflook pellen en snipperen. olijven fijnsnijden.in wok of koekenpan olijfolie verhitten en knoflook en sjalotje ca 2 min fruiten. olijven ca 1 min meebakken. spinazie, onder goed roeren, ca 2 min meebakken. van ciabatta 8 sneetjes snijden, rest wordt niet gebruikt, beleggen met spinaziemengsel. bestrooien met kaas en versgemalen peper. bruchetta nog 3 min in oven bakken. direct serveren. Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)