Champingnonbouillon met verse kruiden

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm champignons (of gemengde paddestoe; len) 1 takjes koriander 1 takjes basilicum 1 takjes bieslook 1 peper en zout 1 takjes kervel
Voorbereiding
: Snijd de champignons in plakken en voeg ze aan een pan met 1 liter water toe. Verwarm de pan op laag vuur (zonder deksel, ongeveer 1 uur). Neem de pan van het vuur en laat deze met gesloten deksel nog eens 2 uur staan. Zeef de bouillon door een doek en laat deze tot de helft inkoken en maak op smaak met zout en een beetje peper. Snijd alle kruiden fijn, plaats de kruiden in het midden van diepe borden en schep de bouillon erover. Voedingswaarde per portie Kcal 45 Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 13.01.2003 :Fingerprint : 26450889,459712965,Kalorio

Champingnonbouillon met verse kruiden is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept