500 gm champignons (of gemengde paddestoe; len) 1 takjes koriander 1 takjes basilicum 1 takjes bieslook 1 peper en zout 1 takjes kervelVoorbereiding : Snijd de champignons in plakken en voeg ze aan een pan met 1 liter water toe. Verwarm de pan op laag vuur (zonder deksel, ongeveer 1 uur). Neem de pan van het vuur en laat deze met gesloten deksel nog eens 2 uur staan. Zeef de bouillon door een doek en laat deze tot de helft inkoken en maak op smaak met zout en een beetje peper. Snijd alle kruiden fijn, plaats de kruiden in het midden van diepe borden en schep de bouillon erover. Voedingswaarde per portie Kcal 45 Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 13.01.2003 :Fingerprint : 26450889,459712965,Kalorio
Champingnonbouillon met verse kruiden is een recept van De Virtuele Keuken