Chinese kippesoep ii

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 liter kippebouillon 100 gm mihoen 100 gm champignons 1 eetlepel(s) sojasaus 1 small prei 2 eieren Snijd de gewassen champignons in dunne plakjes en de gewassen prei in uiterst dunne schijfjes. Blancheer de prei in 2 minuten in kokend water en laat hem daarna uitlekken. Verhit de bouillon en voeg de mihoen en de plakjes champignons toe. Laat de soep hoogstens 10 minuten zachtjes koken. Doe vervolgens een scheutje sojasaus in de soep. Klop als laatste de eieren los en voeg ze al roerende bij de soep, zodat ze lange draden vormen in de soep. Serveer de soep heet. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712970,Kalorio

Chinese kippesoep ii is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept