Ei-tomatensoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 liter kippebouillon 225 gm verse tomaten 2 eieren 1 theelepel(s) sesamolie 1 theelepel(s) zout 1 eetlepel(s) sojasaus 1/2 lente-ui Dompel de tomaten enkele seconden in kokend water en schil ze met een scherp mesje. Snijd de tomaten in 6 delen en verwijder de zaadjes. Snijd de partjes nogmaals in de lengte doormidden. Klop de eieren los. Hak de lente-ui fijn. Breng de bouillon aan de kook en voeg de sojasaus, het zout en de tomaten toe. Schenk de losgeklopte eieren in een dun straaltje bij de soep, wacht enkele seconden en roer vervolgens langzaam met een vork in de soep, zodat het ei in sliertjes stolt. Voeg de lente-ui en de sesamolie toe en serveer de soep direct. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

6.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712996,Kalorio

Ei-tomatensoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept