Konijnenkoteletjes op vlaamse wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 koteletjes van 80 g maïszetmeel jeneverbessen ui bruine fond of bouillonblokje opgel; ost in water peper zout Koteletjes aanbakken, fijngesneden ui in dezelfde pan stoven. Bruine fond toevoegen tot het vlees half onderstaat. Een half uur laten sudderen en als het konijn mals is, het vocht binden, kruiding nagaan en terug over het konijn gieten.

Konijnenkoteletjes op vlaamse wijze is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Konijnenkoteletjes & konijnenvoorpoten op de barbecue
Bekijk recept
Konijnenkoteletjes op vlaamse wijze
Bekijk recept
Konijnenkoteletjes op vlaamse wijze
Bekijk recept
Konijnenkoteletjes op vlaamse wijze
Bekijk recept