Patrijs

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 jonge patrijzen 1 zout 1 peper 100 gm gehakte amandelen 100 gm gehakte hazelnoten 100 ml olijfolie 4 plakjes bladerdeeg Wrijf de patrijzen in met zout en peper en vul ze met de amandelen en hazelnoten. Verhit de olie en braad de patrijzen tot ze lichtbruin zijn. Wikkel ze in bladerdeeg en bak ze op laag vuur in ca. 1 uur gaar (het deeg mag beslist niet bruin worden).

Patrijs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Patrijs met oranjebloesemhoning
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jonge patrijs in crapaudine, gemarineerd met specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Patrijs met oranjebloesemhoning
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jonge patrijs in crapaudine, gemarineerd met specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept