1/2 zakje pijnboompitten (a 65 g) 1 eetlepel milde paprikapoeder of cajunkruiden 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g) 200 g zachte geitenkaas 2 eetlepels crème fraîche versgemalen zwarte peper Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Op snijplank laten afkoelen en grof hakken. Paprikapoeder op schoteltje strooien. Bieslook boven schoteltje fijn knippen. Geitenkaas ontkorsten, in stukken snijden en met vork door crème fraîche mengen. Op smaak brengen met fijngemalen peper. Tussen handen ca. 36 balletjes van geitenkaasmengsel draaien, zo groot als knikkers. In 3 porties verdelen. Geitenkaasballetjes door respectievelijk paprikapoeder, bieslooksnippers of pijnboompitten rollen, zodat 3 verschillende kleuren balletjes ontstaan. In elk balletje cocktailprikker steken. voedingswaarde : 20 kcal p.p. bereidingstijd : 25 minuten