Borrelballetjes van geitenkaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 zakje pijnboompitten (a 65 g) 1 eetlepel milde paprikapoeder of cajunkruiden 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g) 200 g zachte geitenkaas 2 eetlepels crème fraîche versgemalen zwarte peper Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Op snijplank laten afkoelen en grof hakken. Paprikapoeder op schoteltje strooien. Bieslook boven schoteltje fijn knippen. Geitenkaas ontkorsten, in stukken snijden en met vork door crème fraîche mengen. Op smaak brengen met fijngemalen peper. Tussen handen ca. 36 balletjes van geitenkaasmengsel draaien, zo groot als knikkers. In 3 porties verdelen. Geitenkaasballetjes door respectievelijk paprikapoeder, bieslooksnippers of pijnboompitten rollen, zodat 3 verschillende kleuren balletjes ontstaan. In elk balletje cocktailprikker steken. voedingswaarde : 20 kcal p.p. bereidingstijd : 25 minuten

Borrelballetjes van geitenkaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinaasappeldip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Borrelballetjes van geitenkaas
25 min Snack
Bekijk recept
Borrelballetjes
5 min Snack
Bekijk recept
Pittige tomatendip
30wachten min Bijgerecht
Bekijk recept